Ontdek Amstelzijde

1 straat, 6 restaurants, 100% genieten

Brasserie Paardenburg

Of je nu komt voor het relaxte terras aan de Amstel, een vlotte lunch of een gezellig etentje voor een kleine of grote groep, een vergadering of private dining in één van de sfeervolle aparte ruimtes, een mooie bruiloft in de prachtige tuin, babyshower of een knalfeest in de sfeervolle feestzaal. Bij Paardenburg zit je altijd goed!

Het restaurant

De keuken

De menukaart bestaat uit Franse klassiekers. Geniet van mooi bereide vleesspecialiteiten zoals flinterdun gesneden Pata Negra ham, smeuïge steak tartaar, tournedos rosini of kip van onze rotisserie. Voor de liefhebbers van al het heerlijks uit de zee hebben we kraakverse oesters, een goed gevulde bouillabaisse, gebakken zeetong of gegrilde kreeft. Voor de zeer gewaardeerde vegetariërs is er eveneens ruime keuze, zowel à la carte als een in het maandelijks wisselende menu van de chef.

De sfeer

Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand aan de Amstel. Aan de voorzijde bevindt zich een ruime serre met een prachtig uitzicht over de Amstel. Daarachter ligt een ruimte met de bar en open keuken. Het is interieur luxueus en comfortabel. De medewerkers zorgen op een ontspannen manier voor aangename een sfeer waarin het u aan niets ontbreekt.

Waarom je naar Brasserie Paardenburg moet komen:

  • Ruime wijnkaart met meer dan 500 wijnen
  • Prachtige private dining rooms
  • De heerlijke Franse keuken
  • Een aangenaam informele sfeer 
Op de kaart

Bij wie wil je reserveren?

Saam
Brasserie Paardenburg
India Port
Ron Gastrobar Indonesia
Café Restaurant Heisa
Loetje aan de Amstel

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en leuke acties.