Ontdek Amstelzijde

1 straat, 6 restaurants, 100% genieten

Café Restaurant Heisa

Hier is altijd wat te beleven. Bij Café Restaurant Heisa doen ze het allemaal nét even anders. Geen klassiek gedekte tafels of andere formaliteiten. Nee, bij Heisa vind je ouderwetse gezelligheid en bovenal een gezonde dosis Hollandse nuchterheid. Maar dan wel gecombineerd met inspirerende en hoogwaardige gerechten uit eigen keuken.

Het restaurant

De keuken

Bij Heisa doen ze wat ze het allerliefste doen en dat proef, zie en hoor je overal in terug. Ze brengen gastronomisch vakmanschap samen met hun voorliefde voor puur en gewoon heel lekker eten. Heisa is Heisa; een zaak die leeft, bruist en sprankelt en waar iedereen zich thuis voelt.

De sfeer

In het café aan de voorzijde schuif je onbezorgd aan voor een lekker koud biertje, een goed glas wijn met daarbij natuurlijk de allerlekkerste borrelhappen. In het sfeervolle restaurant gedeelte kun je genieten van de shared dining gerechten met een mediterraanse touch. Kies uit een bonte verzameling van gerechten die zich allemaal uitstekend met elkaar laten combineren. De gerechten worden zo geserveerd dat je ze perfect kunt delen, maar als je alles voor jezelf wilt houden dan kan dat natuurlijk ook.

Waarom je naar Café Restaurant Heisa moet komen

  • Shared Dining concept, dus altijd voor ieder wat wils
  • Ouderwetse gezelligheid van vroeg tot laat
  • Geheel verzorgde sloep-arrangementen, met de gezelligheid zoals je van Heisa gewend bent
  • De lekkerste cocktails en wijnen
Op de kaart

Ontdek Amstelzijde

Bij wie wil je reserveren?

Saam
Brasserie Paardenburg
India Port
Ron Gastrobar Indonesia
Café Restaurant Heisa
Loetje aan de Amstel

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en leuke acties.