Ontdek Amstelzijde

1 straat, 6 restaurants, 100% genieten

Amstelzijde Restaurants: zes smaken aan de Amstel

Genieten van goed eten aan de Amstel? Daarvoor moet je bij Amstelzijde Restaurants zijn. Een prachtig stukje Amstelveen aan de Amstel met zes restaurants die elk hun eigen identiteit en keuken hebben. Gaat je voorkeur uit naar de Nederlandse, Indonesische, Franse, Zuid-Afrikaanse, Indiase of Internationale keuken? Wil je een broodje eten, uitgebreid dineren, of gewoon lekker even borrelen op een van de terrassen? Door het gevarieerde aanbod is er voor ieder wat wils. Reken bij elk van de restaurants op een culinaire ervaring van hoge kwaliteit!

De restaurants

Met de auto, fiets of boot: in een mum van tijd aan de Amstelzijde

Wie wel eens aan de Amstelzijde in Amstelveen is geweest, weet waarom het zo’n aantrekkelijke plek is. Nét buiten de drukte van de stad beleef je er namelijk de ideale combinatie van ontspanning en levendigheid. De Amstel loopt meer dan 30 kilometer door de polders ten zuiden van Amsterdam en is een geliefd traject voor boot- fiets- en wandeltochten. Daarom is Amstelzijde Restaurants uitstekend te bereiken op deze manier. Maar ook met de auto ben je er vanuit de hele regio in een mum van tijd, door de goede ligging ten opzichte van de A2, de A9 en de A10. Bovendien is er volop parkeergelegenheid.

Hier kun je het hele jaar door genieten

Natuurlijk is het heerlijk om op de terrassen aan het water in de zon te zitten, terwijl de bootjes voorbijgaan. Maar helaas: de zon schijnt nou eenmaal niet het hele jaar door in Nederland, ook niet aan de Amstelzijde. Wél kun je hier iedere dag van het jaar terecht voor de geweldige gerechten in onze kwaliteitsrestaurants. Gun jezelf het beste wat Amstelveen te bieden heeft en proef het goede leven in een sfeervolle ambiance. Weer of geen weer: geluk maak je zelf. Toch?

Op de kaart

Bij wie wil je reserveren?

Saam
Brasserie Paardenburg
India Port
Ron Gastrobar Indonesia
Café Restaurant Heisa
Loetje aan de Amstel

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en leuke acties.