Ontdek Amstelzijde

1 straat, 6 restaurants, 100% genieten

Ron Gastrobar Indonesia

Ron Blaauw vindt dat uit eten gaan een feestje moet zijn. Het interieur draagt dan ook bij aan de Indonesische sfeer. Authentieke Indonesische gerechten met een moderne twist kan je hier vinden. Kies voor een van de uitgebreide rijsttafels of een combinatie van tussengerechtjes.
Het restaurant

De keuken

Geniet van sensationele Indonesische streetfood bij je aperitief en laat je niet alleen verrassen door de smaken maar ook door de ambiance. Buiten de 2 verschillende rijsttafels hebben we ook veel à la carte gerechten; Udang laut peteh (langoustine met peteh bonen), de vegetarische Tahu Telor (tahoe, ei en pindasaus). Daarnaast hebben we 5 verschillende satés; los of in de “Satasting” (van alles één, twee of meer…) te bestellen.

De sfeer

Bij Ron Gastrobar Indonesia stap je vanaf de Amstelzijde zo in de rustige en tropische sferen van Indonesië. Een stukje Indonesië in Nederland: consequent doorgevoerd op de menukaart en in het interieur met aansprekende en pakkende elementen. Ga op zoek naar het “all you can eat” sambalbuffet!

Waarom je naar Ron Gastrobar Indonesia moet komen:

  • Gerechten uit de rijke Indonesische keuken
  • De uitgebreide rijsttafels
  • Achtertuin (hidden gem)
  • Restaurant van Ron Blaauw onder leiding van executive chef Agus Hermawan
Op de kaart

Ontdek Amstelzijde

Bij wie wil je reserveren?

Saam
Brasserie Paardenburg
India Port
Ron Gastrobar Indonesia
Café Restaurant Heisa
Loetje aan de Amstel

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuws en leuke acties.